Comercializam, Prelucram si Montam Piatra Naturala | Telefon: +40 726 824 752

archstone-slide-home-1-bigarchstone-slide-home-1-small

Prelucram Piatra Naturala

Marmura, Granit sau Travertin

Afla mai multe
archstone-slide-home-3-bigarchstone-slide-home-3-small

Produse Taitate la Comanda

pentru toate proiectele dumneavoastra

archstone-slide-home-4-bigarchstone-slide-home-4-small

Dispunem de Livrare in 48h

pentru produsele aflate in stoc

Afla mai multe

Despre Noi

Suntem o companie in continua dezvoltare. Cautam sa imbunatatim calitatea serviciilor noastre si sa putem oferii clientului multumirea pe care o cauta atunci cand alege piatra naturala. Aceasta optiune ne ofera posibilitatea de a dobandi comfortul si siguranta naturalului in propriul camin. Simplitatea si originalitatea pietrei completata de experienta noastra in acest domeniu certifica calitatea si durabilitatea lucrarilor. Ne bazam pe inovatie, creativitate, calitatea materialelor si serviciilor astfel incat multumirea dumneavoastra sa fie deplina. Pasiunea pentru piatra este cea care ne defineste. Fiecare lucrare este o provocare. Prin seriozitatea de care am dat dovada a rezultat de fiecare data un proiect de succes.

Incercam sa gasim o concordanta intre dorintele dumneavoastra si recomandarea noastra in calitate de profesionisti, astfel incat finalul colaborarii sa fie o reusita. Va oferim o gama variata de marmura, granit si travertin, materiale din care executam produse de cea mai buna calitate. In functie de tipul de piatra naturala: marmura, granit sau travertin, va recomandam produsele de intretinere potrivite, conform destinatiei de utilizare a suprafetelor, placari verticale, pardoseli, blaturi, glafuri, trepte, in interior sau exterior.

Prelucram Piatra Naturala

Va oferim o gama variata de marmura, granit si travertin, materiale din care executam produse de cea mai buna caliatate si la cele mai inalte standarde cum ar fi: placaje de diferite dimensiuni, scari in diverse forme, glafuri, socluri, balustrazi pentru interior si exterior, blaturi pentru bucatarie si baie, obiecte sanitare, fantani arteziene, monumente funerare etc.
Deasemenea putem oferi o gama variata de prelucrari ale pieselor din piatra naturala cum ar fi: lustruire, bizotare, semibastonare, bastonare, sculptare, chituire, matuire, buciardare etc.
La atelierul nostru realizam si scapiatate si spalturi printr-un procedeu care necesita indemanare si daruire.
Prelucram piatra naturala care poate fi folosita atat la interior cat si la exterior.

Montam Piatra Naturala

Firma noastra va pune la dispozitie echipe de montaj specializate in montarea pietrei naturale. Experienta si dibacia montatorilor nostri a propulsat firma „in primele randuri”.
Montatorii au o experienta in domeniul pietrei naturale de peste 20 de ani si sunt de asemenea instruiti si calificati special pentru montarea marmurei, granitului si travertinului.
Montajul se executa prin procedee clasice cum ar fi sapa umeda, prin lipire cu adezivi sau prin sisteme de prindere mecanica.
Pentru realizarea unui montaj de calitate va recomandam sa alegeti personal cu experienta in domeniul montajului de marmura, granit, travertin si calcar, pentru ca aceste pietre prezinta anumite particularitati care trebuiesc luate in consideratie .
Pentru lucrarile realizate de montatorii firmei noastre oferim garantie.

Transport Piatra Naturala

Dispunem pentru clientii nostri de transport gratuit.
Beneficiile acestui serviciu nu sunt numai pecuniare ci si practice avand in vedere faptul ca un transport neadecvat ii poate aduce prejudicii.
Echipa noastra de profesionisti ambaleaza marfa dumneavoastra in folie sau paleti, astfel incat, atunci cand ajunge la dumneavoastra sa fie intacta. Deasemea pentru ca transportul sa fie sigur, marfa se leaga cu chingi astfel incat sa nu se balanseze.
Modalitatile de incarcare sunt: cu stivuitorul sau manual pentru placaj si pentru produse prelucrate si finisate in atelierul nostru; cu macaraua pentru lastre (materialul in stare bruta, neprelucrat).

Consultanta

Prin consultanta incercam sa gasim o concordanta intre dorintele dumneavoastra si recomandarea noastra in calitate de profesionisti, astfel incat la finalul colaborarii sa fiti pe deplin multumit de rezultat.
Va prezentam material, modele, proiecte, lucrari finalizate astfel incat sa va facem mai usoara decizia.
Suntem pregatiti sa gasim solutii chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti.

Intretinere – Mentenanta

In functie de tipul de piatra naturala: marmura, granit sau travertin, va recomandam produsele de intretinere potrivite, conform destinatiei de utilizare a suprafetelor, placari verticale, pardoseli, blaturi, glafuri, trepte, in interior sau exterior.
Este important ca intretinerea suprafetelor din marmura, granit sau travertin sa fie facuta cu solutii de curatenie special destinate acestor materiale.
Spre deosebire de orice alt material folosit in amenajari interioare si exterioare, piatra este singura care nu se dezintegreaza si isi pastrea proprietatile atat timp cat a fost montata corespunzator si este intretinuta asemenea.
De asemenea, pentru curatenia zilnica se folosesc produse speciale de curatire a piatrei naturale; acestea ajutand piatra sa reziste cat mai mult in timp.

Proiectare 3D

Avem colaboratori in domeniul designului de interior care va pot ajuta sa ajungeti la un rezultat care sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra.
Designul de interior reprezinta manifestarea creativitatii si sensibilitatii artistice a unui designer.
Fiecare proiect incepe cu discutii interactive cu clientii pentru ca rezultatul final sa fie unul spectaculos.

Va prezentam etapele parcurgerii unui proiect:

  • In prima etapa discutam cu beneficiarii si stabilim directia generala pe care o vom urma.
  • In a doua etapa construim spatiul virtual dupa masuratorile de la fata locului si realizam amenajarea volumetrica a spatiului.

Contact

Telefon: 0752 093 663
[email protected]

str. Nicolae Brana, nr. 27, Selimbar
jud. Sibiu, Romania
Luni pana Vineri: 10:00 la 17:00
Sambata: 10:00 la 14:00
Duminica: inchis