Comercializam, Prelucram si Montam Piatra Naturala | Telefon: +40 726 824 752

Informatii esentiale

Cum Comand?

Poti face comanda online pe archstone.ro, cat si telefonic la nr. +40 726 824 752 sau pe e-mail: [email protected]

1. Alegeti tipul de marmura, granit sau travertin.

Pentru a vedea dimensiunea disponibila al fiecarui material, deselectati toate campurile si selectati prima data materialul dorit.

2. Alegeti dimensiunea de placaj disponibila.

Dimensiunea disponibila difera in functie de materialul ales.

3. Introduceti suprafata dorita in casuta alaturala pentru a vedea pretul total.

Cum Platesc?

In functie de modalitatea de livrare, Archstone va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata direct in showroom
Plata se poate face pe loc in showroom-ul nostru situat pe str. Nicolae Brana, nr. 27, Selimbar, jud. Sibiu.
Atentie, legislatia in vigoare prevede urmatoarele: persoanele juridice pot achita numerar maxim 5000 de lei, in vreme ce persoanele fizice pot achita numerar maxim 10000 de lei. Nu se percepe niciun comision suplimentar.

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Ordin de plata – Plata prin transfer bancar
Daca alegi plata prin virament bancar, vei primi un email care va contine toate detaliile de care tu ai nevoie pentru efectuarea platii. Expedierea comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru bancar. Trebuie sa cunosti urmatoarele date atunci când vrei sa achiti prin OP (ordin de plata):

Beneficiar:
Archstone Business SRL
Sediul social: str. Zorilor, Bl. 4, Sc. A, Et. 2, Ap. 10, Judet Hunedoara, Simeria
CIF: RO 31227349, Reg. Com.: J20/173/2013
Cont IBAN: RO36INGB0000999907228315
Banca: ING Sibiu

Tipuri de marmura

Tipuri de granit

Tipuri de travertin

Prelucrare

Va oferim o gama variata de marmura, granit si travertin, materiale din care executam produse de cea mai buna caliatate si la cele mai inalte standarde cum ar fi: placaje de diferite dimensiuni, scari in diverse forme, glafuri, socluri, balustrazi pentru interior si exterior, blaturi pentru bucatarie si baie, obiecte sanitare, fantani arteziene, monumente funerare etc. Deasemenea putem oferi o gama variata de prelucrari ale pieselor din piatra naturala cum ar fi: lustruire, bizotare, semibastonare, bastonare, sculptare, chituire, matuire, buciardare etc. La atelierul nostru realizam si scapiatate si spalturi printr-un procedeu care necesita indemanare si daruire. Prelucram piatra naturala care poate fi folosita atat la interior cat si la exterior.

Montaj

Firma noastra va pune la dispozitie echipe de montaj specializate in montarea pietrei naturale. Experienta si dibacia montatorilor nostri a propulsat firma „in primele randuri”. Montatorii au o experienta in domeniul pietrei naturale de peste 20 de ani si sunt de asemenea instruiti si calificati special pentru montarea marmurei, granitului si travertinului. Montajul se executa prin procedee clasice cum ar fi sapa umeda, prin lipire cu adezivi sau prin sisteme de prindere mecanica. Pentru realizarea unui montaj de calitate va recomandam sa alegeti personal cu experienta in domeniul montajului de marmura, granit, travertin si calcar, pentru ca aceste pietre prezinta anumite particularitati care trebuiesc luate in consideratie. Pentru lucrarile realizate de montatorii firmei noastre oferim garantie.

Transport

Dispunem pentru clientii nostri de transport gratuit. Beneficiile acestui serviciu nu sunt numai pecuniare ci si practice avand in vedere faptul ca un transport neadecvat ii poate aduce prejudicii. Echipa noastra de profesionisti ambaleaza marfa dumneavoastra in folie sau paleti, astfel incat, atunci cand ajunge la dumneavoastra sa fie intacta. Deasemea pentru ca transportul sa fie sigur, marfa se leaga cu chingi astfel incat sa nu se balanseze. Modalitatile de incarcare sunt: cu stivuitorul sau manual pentru placaj si pentru produse prelucrate si finisate in atelierul nostru; cu macaraua pentru lastre (materialul in stare bruta, neprelucrat).

Mentenanta

In functie de tipul de piatra naturala: marmura, granit sau travertin, va recomandam produsele de intretinere potrivite, conform destinatiei de utilizare a suprafetelor, placari verticale, pardoseli, blaturi, glafuri, trepte, in interior sau exterior. Este important ca intretinerea suprafetelor din marmura, granit sau travertin sa fie facuta cu solutii de curatenie special destinate acestor materiale.
Spre deosebire de orice alt material folosit in amenajari interioare si exterioare, piatra este singura care nu se dezintegreaza si isi pastrea proprietatile atat timp cat a fost montata corespunzator si este intretinuta asemenea. De asemenea, pentru curatenia zilnica se folosesc produse speciale de curatire a piatrei naturale; acestea ajutand piatra sa reziste cat mai mult in timp.

Termen de livrare

Produsele se fac la comanda in functie de dimesniunea dorita. Termen de livrare 5-14 zile lucratoare, pentru comenzi personalizate, sau Livrare in 48h, daca modelul dorit este in stoc.

Tipuri de finisaj al marginii

De regula, profilul se prelucreaza pe o singura latura a unui blat, glaf sau trepte. Daca doriti prelucrarea profilului pe mai multe laturi va rugam sa ne contactati.

Profile incluse in pret: Plat, Semi-Baston, Semi-Baston 1/3, Semi Bizot

Profile tarifate extra: Baston, Bizot, Curbat, Baston 1/4

Tipuri de finisaj al pietrei naturale

Lustruit

Un finisaj lustruit este creat atunci cand o suprafata de piatra ajunge la cea mai rafinata etapa. Este lustruit la cel mai inalt nivel posibil, iar rezultatele sunt fie stralucirea inalta, fie cel mai inalt nivel de stralucire care poate fi atins in mod natural. Acest finisaj confera pietrei un aspect foarte elegant si bogat, oferindu-i o varietate de culori.

Mat

Acest finisaj este creat prin lustruirea pietrei aproape de cel mai inalt nivel de luciu. Rezultatul este un aspect neted dar mat. Finisjul mat se refera la orice nivel care este mai putin lustruit.

Fiamat

Un finisaj Fiamat este produs atunci cand o flacara intensa este aplicata pe piatra, cauzand supraincalzirea suprafetei si devenind dura. Acest finisaj este folosit in primul rand pentru aplicatiile exterioare, unde rezistenta la alunecare este extrem de importanta. Un finisaj fiamat nu poate fi aplicat tuturor pietrelor; Cu toate acestea, cele mai multe granite si anumite calcare tari sunt preferate.

Scapitat

Scapitat este un finisaj produs de un utilaj care ofera un model liniar taiat pe piatra. Acest finisaj ofera un factor de design superior atunci cand este aplicat pe un perete. Toate pietrele pot aplica acest finisaj.

Splaturi

Spalturile sunt rezultatul faptului ca piatra este taiata de o ghilotina care rupe fata si o transforma intr-un finisaj stancos.

Stratificat

Acest finisaj este asociat cu materialele care sunt stratificate si astfel, atunci cand sunt impartite, fac acest lucru pe o fisura naturala creand ceea ce este cunoscut ca un finisaj natural. Ardeziile sunt cele mai comune tipuri de piatra care se pot descompune in mod natural.

Sablat

In procesul de sablare, pe suprafata tratata se aplica un jet de inalta presiune cu siliciu sau cu otel. Acest tratament produce o abraziune neteda, lasand materialul cu o suprafata putin zgariata (dar nu accidentata). Tonurile de culoare si venele sunt usor crapate.

Periat

Finisajul nostru exclusiv periat se imbina perfect atat cu modelele moderne, cat si cu cele antice, iar aspectul sau este atragator si durabil. Finisarea cu patina rezultata este recomandata pentru bucatarii.

Imagini de pe site

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu reprezinta produsul final. Doar imaginile din sectinea Portofoliu fac parte din lucrarile noastre.